Voodoodocka med mall

Home/Dekorationer, Populärt, Pyssel/Voodoodocka med mall

Gjorde en sittande lite mer avancerad än mitt tidigare tips på pepparkaksmall. Men den är inte så svår att inte man inte klarar av den. Skriv ut mallen OBS som liggande A4a.

Du behöver lite linnetyg, en knytnävsstor frigolitboll, en symaskin, nål, tråd, kuddvadd, lite brodyrtråd i rött svart och linnefärg, en knapp och lite knappnålar. (Använder du filt istället för linne slipper du köra zigzag på varje del )

Jag sträckte lite tyg runt frigolitbollen och drog ihop det vid halsen sen broderade jag dit ansiktet. Munnen går runt hela i mitt fall. Sen sydde jag ihop de olika delarna sist tryckte jag in ”halsen i öppningen i ryggen och sydde igen sedan drog jag fast huvudet genom att sy runt det. Lite pilligt var det men inte direkt svårt. Speciellt som en voodoodocka inte kräver att det blir perfekt, den ska ju vara lite ”fel”

voodoodocka-mall

Detta bildspel kräver JavaScript.

oktober 19th, 2015|Dekorationer, Populärt, Pyssel|

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!