Det var så det började

Med tanke på hur knäpp jag är när det gäller halloween så skulle man kunna tro att jag pyntat och pysslat frenetiskt ända sedan jag flyttade hem igen från landet på andra sidan pölen. Men så är inte fallet. Jag har liksom inte haft ett fast ställe att pynta och grejerna ska ju förvaras när de inte används. Mitt första fall var två supersöta värmeljuslyktor som jag hittade på ICA 2009. Från början var de tre men jag hade sönder en på vägen hem. Det fanns även svarta med dödskallar på. Men pumpor kändes rätt just då.
Jag tror de kostade ca 20 kr styck. Det var allt pynt som dök upp det året. Sen har det långsamt byggts på. Eller tja lavinartat om man tänker efter. Jag tycker nog halloween kan mäta sig med julen. Halloween är roligare och lekfullare medan jul är mysigare.

Hur som helst, det var med dessa två det började.

 

oktober 10th, 2012|Häxans funderingar|

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!