demon_makup_2014_ferature

2014 år tema på vår Halloween middag var din inre demon. Jag slängde ihop en trolldryck som skulle ta fram detta inre monster hos oss alla.
Samtidigt behövde ju utsidan visa detta. Man kan säga att jag fick horn i pannan.

Latex horn beställdes på nätet.

horn Jag beställde även lim och flytande latex av horntillverkaren. Limmet är ju självklart vad det är till för, den flytande latexen är till för att dutta fast kanterna på hornen mot huden för att bli av med skarvarna. Demoner har precis som ogres olika hudfärger en vanlig färg är djävulsrött men just denna demon har matt nikotinfärgad hud.

smink

Håret skulle så klart ändras då jag faktiskt inte hade så mycket annan förklädnad bara huvud och ansikte har en enorm effekt. Men jag visste att peruk är hett att ha på sig så jag valde demonhår med fläta så att jag kunde slänga den över axeln. Jag rekommenderar verkligen en ”perukstrumpa först” så att det går lätt att peta in ditt eget hår utan att perukens hå åker med in under.

peruk

Slutligen skulle stora 22mm Sclera linser på plats… Nja jag rekommenderar dem inte. I det närmaste omöjliga att få in, satsa på mindre även om effekten inte blir lika cool. Hur som helst öva i förväg på att få dit dem så att du vet att du klasvarta_sclera_linserrar av det.

februari 14th, 2015|En salig blandning, Sminkning|

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!