Älva

Älvor är kvinnliga naturväsen som för att föröka sig då och då förför en icke ont anande man, det är då nästan hundra procents chans att han kommer ur historien tokig. Älvor ser ut som vanliga människor, men är i själva verket något helt annat, de är eteriska varelser som om man tittar riktigt noga kan kännas aningen genomskinliga. Det är inte för inte som älvdans som alltid sker vid gryning och skymning ute på ängar, fält och mossiga marker ibland misstas för lågt liggande dimma. De har Där älvor har dansat uppstår ibland en älvring beroende på hur mycket magi de behövt använda för att uppfattas som dimma. Älvor är farliga varelser egentligen inte för att de är medvetet onda, men genom att andas på en människa sprider älvorna sjukdomar. Alla älvor har magiska förmågor dessa kan variera från älva till älva. Älvakungar och älvadrottningar besitter naturligtvis de starkaste magiska förmågorna. Gemensamt för alla älvor är att de kan kasta en förtrollande sexuell glamour över både män och kvinnor. De kan med andra ord både göra sig själva och andra mer attraktiva. Att verkligen SE en älva är ovanligt då de mycket sällan visar sig för människor i sin solidaste form.
Utseende: De kan naturligtvis uppträda endast som lätt men flyktig aromatisk doft eller klingande ljud. Men de som samtalat med älvor beskriver dem som ljusa bräckliga och graciösa. Klädda o lätta vita böljande klänningar och slöjor som rör sig lätt i vinden.
Övrigt: Älvor lär vara besläktade med alver trots att de är totalt olika medan de inte har någon beröringspunkt med feer som är betydligt mer lika dem.

Älvor är i det närmaste omöjliga att fånga på bild så istället visar vi här en Älvring.

oktober 24th, 2012|Halloweens varelser|

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!