Tema: Din inre demon eller ditt inre monster

Home/En salig blandning, Min Halloween, Tema/Tema: Din inre demon eller ditt inre monster

2014 var året då det som lurat inom oss sedan vi var små, våra mardrömmar fick ett ansikte. Vi skapade helt enkelt en trolldryck som vi skickade ut till våra vänner så att de kunde möta sin inre demon eller monster.

De yngre mottagarna kunde inte hålla sig utan tjuvsmakade redan när drycken kom fram. Som tur är så fungerade den bara kvällen den var skapad för.

Jag frågade spöket vad han ville vara i år och han svarade en oger/troll så det var vad hans trolldryck förvandlade honom till.

Självklart pyntades det ordentligt hemma. Årets färger var Orange och svart. Jag hade nämligen kommit över längder med orange tyg och ljus billigt tidigare under året. På Indiskas outlet.

10371312_10152406398731766_1336484971790383244_o

Jag samlar på lämpliga halloweenprylar året runt, skålen vi använde till vår bål hittade jag i somras. Likaså skåpet som är till för häxans apotek. Jag hittade en Uggla på Mio redan i våras och underbara fladdermöss i en leksaks affär tidigare under året. För ärligt talat just till halloween kommer det fram en massa skräpdekorationer.

Dessutom svider det inte lika mycket i plånboken om man sprider ut utgifterna över hela året.

oktober 31st, 2014|En salig blandning, Min Halloween, Tema|

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!