Tru:Blood syntetiskt blod till salu

Än finns det tid att fylla förråden med syntetiskt blod till de eventuella vampyrer som ramlar in. Passar även bra att dekorera bordet med. Om man nu inte vill bjuda riktigt blod genom ett bett från halsen, vilket så klart också kan vara effektfullt. Men det brukar inte uppskattas av de människor som kommer, de har en tendens att förvandlas till vampyrdödare vid såna tillfällen. Kan alltid vara bra att låta gästerna lämna eventuella vapen så som pålar och vigvatten i hallen.

Tru:Blood, Syntetiskt blod skapat av japaner marknadsfört av amerikaner. Nu även i Sverige, för när allt kommer omkring så har vi ju vår alldeles egen vampyr i Alexander Skarsgård. Tror inte jag får vampyrbesök i år, jag har gått hemma och muttrat ”Vampire slayer” med en vässad pinne i handen under en längre tid. Det finns ju chans att det kommer några fangbangers på besök i alla fall och de kan eventuellt vilja smaka sina idolers dryck.  Jag har ju så klart smakat Tru:Blood och det är ett rätt tunt och sött blod med bubblor och smakar blodapelsin. Dyr läskeblask kan tyckas, men det är ju samtidigt en dekoration och man kan skölja ur flaskan och låta den leva år efter år.

Tru:Blood lanserades redan 2009 i USA. Vi i Sverige har ju haft det lite knepigare att få tag på våra. Jag fick efter att ha fällt ut klorna tag på 4 flaskor på Pizza Hut 2010. de går nu att beställa på nätet och leveranstiden är 3-4 dagar  Jag vet inte hur stor upplagan är men jag misstänker att den är yttrest begränsad.  Så om du tycker att betten i halsen är svåra att dölja kan du ju alltid bjuda älsklingen på just Tru:Blood istället.


Licensierad från HBO och tv-serien True Blood.

  • 414 ml härlig Tru:Blood dricka.
  • Gedigen och snygg glasflaska.
  • Smakar blodapelsin och är lätt kolsyrad.

Leave A Comment

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!