Tips & idéer

Home/Tips & idéer

Halloween är en väldigt busig dag att fira, men får leka ordentligt med fantasin. Jag har alltid älskat att fantisera ihop små historier och borde antagligen skriva en bok eller två om jag får tro min sambo. Men tiden räcker inte till. Så jag delar med mig här av min fantasi.

Och just halloween där man får hitta på läskiga saker så att man nästa känner sig som om man var med i filmen Poltergeist. Kan det egentligen bli bättre? De flesta av oss gillar ju att bli lite lagom skrämda. Annars skulle det inte finna spökhus och spöktåg på nöjesfält. Det finns redan massor med halloweensajter med tips på lite sötare halloweenpyssel och det är inte omöjligt att det dyker upp en sån sektion här vad det lider. För Spöket och Jag har fått ett litet sött barn i bekantskapskretsen som vi allt ska förvandla till något lagom skrämmande till halloween.

Lite knepigt är det allt att ibland skilja på vart man ska lägga sakerna så att ni också kan hitta det ni söker.  Så ibland kommer jag lägga ett inlägg eller sida i flera kategorier. Så kan man hitta dekorationspyssel i både pyssel och dekorationer t.ex.

Det är rätt, Man måste våga snoka, även om det då kan dyka upp något oväntat.

spokeBuuuuuu!